måndag 11 augusti 2008

Med matte på jobbet

Idag har jag följt med matte till jobbet. Det var spännande & många nyfikna arbetskamrater. Gud så söt han är.... Det var roligt att gå på upptäktsfärd i korridoren & så många rum man kunde gå in i. Sedan gick han & la sig i sin hundbur & sov ett bra tag. När han vaknade gick vi ut för att kissa på gräsmattan & det var lite läskigt med alla bilar/lastbilar som körde på vägen. Svårt att koncentrera sig på att kissa när det är annat som man måste titta på, så det tog lite tid.
Väl inne var han glad igen & sprang i korridoren & la en bajskorv. Sedan gick han & la sig & sov i två timmar.
Vaknade vid lunch & fick vara med mig i lunchrummet, bra social träning. Han gick omkring & nosade på golv, skor, ben & fick sitta hos en del i knät. Sedan var det hans matdags & nu åt han mycket bättre.
Husse kom & hälsade på en stund, vi gick ut & rastade Dante. Han tycker verkligen inte om selen & kopplet. Det är bara roligt att bita på kopplet, inte att någon ska hålla i det.

Dante sover i hundburen


När vi kom hem blev han jätte glad av att träffa lillmatte Ottilia, många glada skutt & pussar. Sprang en stund med Aragon som inte nu heller var lika glad som Dante att träffas...
Han har även hittat ett nytt ställe att ligga på, Aragons liggplats. Så Aragon har försökt att komma in i hundburen istället men den var alldeles för liten.
Grannens toypudel Hugo Boss som även är Aragons bästa kompis kom & hälsade på idag. De visste inte att Dante redan hade kommit hem. Hugge blev alldeles kär, en sån söt liten valp. Han ville genast leka men Dante var lite reserverad & kollade in läget först. Undertiden så sprang Hugge & Aragon omkring på gräsmattan så som de alltid gör, leker tafatt. Dante blev jätte sugen på att vara med & försökte att springa med dom tillslut. Mycket svårt för en kille på 8 veckor.
Nu ikväll har han ätit upp all mat utan hjälp bara med en bestämd matte som inte gav sig!

Min "nya" liggplats.

Detta hör inte till bloggen men vi var ute i skogen & hittade dessa, måste ändå visas. Kvällmacka påväg!!

Inga kommentarer: